开放注册中
搜索

[顺德]容桂CYW接近BT服务舒服过瘾

ycxlaohao 发表于 2018-2-1 17:31:45 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2018-01-29
场子:CYW
酒店地址:容桂

价格:330
服务员数量:40

兜来兜去终于稳到了。出边T唔多大间,但系有特色。即刻冲凉上钟。BZ问有咩JS,要边种套餐,本来想讲群里面介绍个号码,怕坑,一于就随便拣啦,肯定最贵啦,怕且唔会点我瓜。嘿嘿。 11点半到定,入房等JS等到12点了,间房同LD以前差不多,中规中矩咁,灯光几唱眼。入来第一个,不行,后生,可惜满面豆,第二个还可以,就是好矮,即刻换,不可以太勉强。。。五六分钟后。第三个入来,米6,B+虽然有小小黑肤色,但系个样都可以,75分,勉强接受到吧。心大心细噶时候,JS话老细,而家咁夜,再等就要关门啦,我服务可以噶。T下个手机,哇靠12点几啦,望下条女,都唔系好样衰者,去马。开头正规AM,之后来嘢咯,JS主动TYF.,先来个BT,哇,爽,好耐未试过,令我想起以前去江门LG大酒店SN噶情形,不过无S.床,个X.唔够以前JS大始终无法比。推了五六分钟,然后佢罗支漱口水出来??顶,原来有DL,卧槽。过程不表,搞到佢兴恰恰咁。就系咁咪埋眼慢慢咁享受,左右手同细佬爽一爽,终于到临界点,差点想T.佢KZ.就地正法,佢好似有预备咁,捉住我只手,个口加快索索声抽速我DD,伴随着Shenyin 声一SHE而出。。。330有DL,BT,KB,算系咁了,虽然女不靓,换了几个都算后生。总体过得去。
alexfkgo999 发表于 2018-2-1 17:54:30 | 显示全部楼层

看看吧 !
cs5201097 发表于 2018-2-1 17:54:36 | 显示全部楼层

睇下咩料先…
sn112233 发表于 2018-2-1 17:55:04 | 显示全部楼层

谢谢分享!!顶一个!!每天逛一逛,发现新动向
419503779 发表于 2018-2-1 17:56:18 | 显示全部楼层

做个有美德的人,回贴拿分走人
kkkl 发表于 2018-2-1 17:57:28 | 显示全部楼层

回帖是支持楼主分享的动力!
jjfeile 发表于 2018-2-1 17:58:43 | 显示全部楼层

遇贴就回,捞经验就闪
zhp 发表于 2018-2-1 21:22:37 | 显示全部楼层

边度 边度 好似好正
佛山无形俊 发表于 2018-2-2 01:16:55 | 显示全部楼层

路过支持一下吧
litsky 发表于 2018-2-2 01:25:14 | 显示全部楼层

小手一抖红包到手。。。