开放注册中
搜索

[顺德]伦教SLL初涉足感觉还算可以

Fujikewa 发表于 2018-7-22 12:49:57 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2018-07-21
场子:SSL

价格: 208

寻日无聊,上论坛睇咗下,发现附近的SSL还是不错的,遂驱车前往。
开车大概十零分钟度就到,停车入去,发觉环境还是可以的,有点会所的样子,循例XZ.上去。
入咗就叫佢求其随即JS就得,最紧要手法好,皆因小弟工作肩颈劳损甚重,所以目的反而主要係AM。
等咗都有十分钟,JS来了,号码:8XX,身材高挑,颜值4分吧,胜在後生皮肤有弹性,估计着高踭鞋有17X,车头灯刚好比较大,盈盈可握,一入来就话我靓仔,唔知真定假,过程不表,反正我上下攻晒仲有YT,我话ZA你够唔够胆,咁我都冇话加钱佢当然唔肯。
过程中佢仲话佢係有男朋友嘅(我丢竟然有男朋友,当时我以为佢条仔唔知佢做呢行),晚晚ZA.咁话(丢讲到我未做过咁···),又话我下路.大过佢条仔好多(老撚唔係吹水),不过年纪细我小小(在下先24),我心谂你同我讲呢啲係咪想撩我出去较量?
後面我WX问佢可唔可以出来执返剂,佢话出唔到来,佢条仔睇到佢好实,日日接上落班(我丢原来佢条仔知道,心真大),话惊佢出去沟仔,咁我就冇进一步逼问了,不过我认为落多D力约出来唔係难事。
因为我都係第一次去SSL,其他等各位LY自行开发探秘,号码就不说了,毕竟我可能约到出来,费事分享了。
jecwen 发表于 2018-7-22 13:49:14 | 显示全部楼层

没新意。不建议买。
gclcan 发表于 2018-7-22 14:48:28 | 显示全部楼层

hpp 发表于 2018-7-22 13:49
没新意。不建议买。
呵呵是吗。
yu335378645 发表于 2018-7-22 13:49:00 | 显示全部楼层

做人要厚道,不可惟利是图
leoconnie 发表于 2018-7-22 20:53:25 | 显示全部楼层

沙发正解???
傻子一个 发表于 2018-7-30 12:04:55 | 显示全部楼层
来看看,嘻嘻嘻